2 femei contemporane la Perform(d)ance/ Zilele dansului contemporan la Brasov

2 femei contemporane/ Linotip si CNDB Romania/ coregrafia Ioana Marchidan/ Centrul Cultural Reduta, Brasov/ 26 octombrie 2017/ ora 19

2 FEMEI CONTEMPORANE

Producător: CNDB & LINOTIP Centru Independent Coregrafic
Autor, coregraf, dramaturg: Ioana Marchidan
Interpreți: Ioana Marchidan & Flavia Giurgiu
Muzică: Vasile Cristian Gherghel
Costume, scenografie, light design: Hermina Stănciulescu
Fotograf: Alina Uşurelu

Sound designer: Alexandru Suciu

Durata: 50 min

Rezervă-ți un loc acum! Rezervări

„2 femei contemporane” este un performance/spectacol feminist de dans contemporan, inspirat de condiția femeii în societatea actuală. Realizăm că de-a lungul istoriei nu s-au schimbat extrem de multe lucruri în ceea ce privește statutul, condiția, prezența în funcții de conducere a femeii, felul în care suntem divizați social în două categorii distincte și mai ales ce impact are asta asupra noastră. „2 femei contemporane” este un spectacol care îți propune cu umor și în același timp cu seriozitate o perspectivă asupra acestor problematici. Spectacol recomandat tuturor. Feminist poate fi și un bărbat.

Bio

Ioana Marchidan este coregrafă, dansatoare și performeră independentă cu o experiență de lucru de peste 14 ani în instituții de stat, dar și cu artiști independenți din România și străinătate. În prezent este directoarea artistică a Centrului Independent Coregrafic LINOTIP.

Flavia Giurgiu a absolvit Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică „Octavian Stroia” din Cluj-Napoca în anul 2010 și Facultatea de Teatru și Televiziune, secția Actorie, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, în anul 2013.

X