Andropolaroid 1.1

Produs și interpretat de Yui Kawaguchi, Andropolaroid 1.1 se bazează pe experiența personală a artistei, care a emigrat din Japonia în Germania. Ea utilizează mișcarea, sunetul și o instalație vizuală pentru a exprima transformările prin care a trecut și interdependențele sociale pe care le observă, ilustrând momente între lumi, în care granițele se transformă și apar conexiuni noi, în care familiarul poate deveni misterios și vice-versa.
Inspirată de metode științifice, Yui examinează structura limbilor japoneze și germane pentru a le ilustra într-un model complex de sunet și lumină, adaptându-și corpul la acest nou organism. Un show spectaculos la granița dintre semiotică și emoție, lumină și întuneric.

Director tehnic / lumini: Fabian Bleisch
Sunet: Sibin Vassilev
Costume: Saša Kovačević
Programare: Yoan Trellu
Producţie: Rosi Ulrich
Asistent: Sabine Salzmann
Manager turneu: Ilja Fontaine
Video: vimeo.com/yuikawaguchi
www.facebook.de/yuikawaguchi.official

A treia ediÈ›ie Perform d ance – zilele dansului contemporan la BraÈ™ov aduce pe scenă performeri care creează un spectacol complet, îmbinând limbajul corporal cu discursul vorbit, muzica È™i arta multimedia, întregind tot conceptul evenimentului perform(d)ance: momentul în care dansul se transformă în performance, exprimând emoÈ›ii, sentimente È™i trăiri prin mijloace auditive È™i vizuale.
Pentru experiența Perform(d)ance de anul acesta vom avea patru spectacole vizuale care ne invită să privim și să ne imersăm în diferite perspective.

Perform(d)ance – Zilele dansului contemporan la BraÈ™ov este un proiect cultural co-finanÈ›at din bugetul Municipiului BraÈ™ov.
Evenimentul este organizat de Centrul Cultural German Braşov, în parteneriat cu Centrul-Cultural Reduta și Visssual și susținut de Goethe Institut.
Sponsori: Accenture în România
Parteneri media: Feeder, ADZ, Karpaten Rundschau, Zile și nopți, Magic FM

Vă invităm și anul acesta să experimentați alături de noi dansul contemporan!

25 octombrie 2019, ora 19
Centrul Cultural Reduta

Acces spectacol: 15 lei