Eine Kleine Nachtmusik

“Eine Kleine Nachtmusik” este spectacol de dans-teatru bazat pe textele lui Gigi Căciuleanu dar și pe un fragment de scenariu din Comedia Dell’Arte aparținându-i lui Mozart, titlul spectacolului sugerând înainte de toate un eveniment intim, spontan.
Un one-man show, în care Lari Giorgescu trece de la o ipostază la alta, schimbându-și mereu sensul. Fiecare obiect este o metaforă, iar dintre toate, cele mai vizibile sunt piramida și cubul. Piramida interioară și piramidă lumii, echilibrul dintre acestea și dimensiunile perfecte ale cubului. “Eine Kleine Nachtmusik” este un joc de roluri: poet, personaj, dansator, jongler, dar și Om–Artist, Artist–Om, fără vârstă, Veşnic-Copil, Bătrân-Filozof-Înţelept, Alchimist, toate fiind înfățișate și experimentate într-un ritm alert cu un amestec inimitabil de arte și stiluri.

Un spectacol de Gigi Căciuleanu
Muzica: W.A. Mozart
Cu Lari Giorgescu
Texte: Gigi Căciuleanu
şi un fragment de scenariu original de Comedia Dell’Arte aparţinând lui W.A. Mozart
Scenografia: Vladimir Turturica
Light Design: Dragoș Mărgineanu
O coproducţie: Unteatru, Artproduction Foundation & Gigi Căciuleanu Romania Dance Company, Kult Studio, JTI

A treia ediție Perform d ance – zilele dansului contemporan la Brașov aduce pe scenă performeri care creează un spectacol complet, îmbinând limbajul corporal cu discursul vorbit, muzica și arta multimedia, întregind tot conceptul evenimentului perform(d)ance: momentul în care dansul se transformă în performance, exprimând emoții, sentimente și trăiri prin mijloace auditive și vizuale.
Pentru experiența Perform(d)ance de anul acesta vom avea patru spectacole vizuale care ne invită să privim și să ne imersăm în diferite perspective.

Perform(d)ance – Zilele dansului contemporan la Brașov este un proiect cultural co-finanțat din bugetul Municipiului Brașov.
Evenimentul este organizat de Centrul Cultural German Braşov, în parteneriat cu Centrul-Cultural Reduta și Visssual și susținut de Goethe Institut.
Sponsori: Accenture în România
Parteneri media: Feeder, ADZ, Karpaten Rundschau, Zile și nopți, Magic FM

Vă invităm și anul acesta să experimentați alături de noi dansul contemporan!

27 octombrie 2019, ora 19
Centrul Cultural Reduta

Acces spectacol: 15 lei