Andropolaroid 1.1

Produs și interpretat de Yui Kawaguchi, Andropolaroid 1.1 se bazează pe experiența personală a artistei, care a emigrat din Japonia în Germania. Ea utilizează mișcarea, sunetul și o instalație vizuală pentru a exprima transformările prin care a trecut și interdependențele sociale pe care le observă, ilustrând momente între lumi, în care granițele se transformă și apar conexiuni noi, în care familiarul poate deveni misterios și vice-versa.
Inspirată de metode științifice, Yui examinează structura limbilor japoneze și germane pentru a le ilustra într-un model complex de sunet și lumină, adaptându-și corpul la acest nou organism. Un show spectaculos la granița dintre semiotică și emoție, lumină și întuneric.

Director tehnic / lumini: Fabian Bleisch
Sunet: Sibin Vassilev
Costume: Saša Kovačević
Programare: Yoan Trellu
Producţie: Rosi Ulrich
Asistent: Sabine Salzmann
Manager turneu: Ilja Fontaine
Video: vimeo.com/yuikawaguchi
www.facebook.de/yuikawaguchi.official

A treia ediție Perform d ance – zilele dansului contemporan la Brașov aduce pe scenă performeri care creează un spectacol complet, îmbinând limbajul corporal cu discursul vorbit, muzica și arta multimedia, întregind tot conceptul evenimentului perform(d)ance: momentul în care dansul se transformă în performance, exprimând emoții, sentimente și trăiri prin mijloace auditive și vizuale.
Pentru experiența Perform(d)ance de anul acesta vom avea patru spectacole vizuale care ne invită să privim și să ne imersăm în diferite perspective.

Perform(d)ance – Zilele dansului contemporan la Brașov este un proiect cultural co-finanțat din bugetul Municipiului Brașov.
Evenimentul este organizat de Centrul Cultural German Braşov, în parteneriat cu Centrul-Cultural Reduta și Visssual și susținut de Goethe Institut.
Sponsori: Accenture în România
Parteneri media: Feeder, ADZ, Karpaten Rundschau, Zile și nopți, Magic FM

Vă invităm și anul acesta să experimentați alături de noi dansul contemporan!

25 octombrie 2019, ora 19
Centrul Cultural Reduta

Acces spectacol: 15 lei

X